Cumartesi, Temmuz 26, 2014

İnternetten para kazanma yolları nelerdir?

 
online para kazanma yollari

 İnternetten para kazanabileceğimizi öğrendik. Peki, ama nasıl? Şimdi sıra geldi oraya. İnternette para kazanabileceğiniz fırsatlar hiç bitmez, yeteneğinize ilgi alanınıza göre çeşitli yönlerden para kazanabilirsiniz. Örneğin: Çiziminiz iyidir webmaster forumlarında logo, web tasarım vs. yaparak kazancınızı sağlayabilirsiniz. Ya da zamanınız çoktur J çeşitli forumlarda insanlar konular açar şu siteye bilmem kaç tane üyelik açana şu kadar para falan, bunları değerlendirebilirsiniz.

  Peki, belli başlı yollar yok mu?
Var tabi internetten para kazanabileceğiniz belli başlı yollar vardır. Bu yazımda şimdi bu yollardan bazılarınız kısa kısa ta
nıtacağım.

  Para kazanma yolları
Öncelikle pek çok para kazanma yolunda alt üye sistemi mevcuttur. Alt üye yani referans sizin siteye üye ettiğiniz kişiler demektir.

Anket doldur para kazan: Bu yol en kolay yollardan biridir fakat zaman ve sabır ister. Anket sitelerine üye olursunuz ve size anket yollamalarını beklersiniz. Anket gelince de anketi doldurur ve paranızın hesabınıza geçmesini beklersiniz. Evet bu kadar kolay.Ama önemli olan ne kadar çok siteye üye olduğunuzdur.Ve üye olduğunuz sitelerin ödeme yaptığından ve alt ödeme tutarının düşük olduğundan emin olun.

Upload yolu( Yükleme yap kazan ): Bu yolda upload sitelerine video, film, dizi vs. upload ederek linklerinizi forumlarda vs. paylaşırsınız ve insanların indirmesini beklersiniz. İnsanlar indirdikçe para kazanırsınız. Genelde siteler her 1000 indirmeye 7$ falan vermektedir.

Webmasterlık yolu: Bu yol için bir site, blog, forum vs. açıp sitenize reklamlar yerleştirirsiniz ve insanlar reklamlarınıza tıkladıkça para kazanırsınız. Reklam sitelerine örneklerden biri de Adsense dir.
   Şimdilik bu kadar diğer internetten kazanç yolları için 2. yazıyı bekleyebilirsiniz. Ve aklınıza takılan bir şey varsa yorum yaparak sormaktan çekinmeyin.


0 yorum :

Yorum Gönder