Pazar, Temmuz 27, 2014

İnternetten para kazanma yolları nelerdir? 2

  
internetten para kazanılabilir

Merhabalar, burada ki yazımızda bazı online para kazanma yollarından bahsetmiştik bunlar upload ile para kazanma, adsense vb. ile para kazanma ve anket siteleriyle para kazanma idi.
Şimdi bu yazımızda internetten nasıl para kazanabiliriz hangi yollarla bunlara kaldığımız yerden devam edelim.

Youtube ile para kazan: Bu sanırım geniş bir video arşivi olanlar için en kolay ve eğlenceli yoldur. Burda tek yapmanız gereken kendinize bir youtube kanalı oluşturup videolar yükleme. Daha sonra adsense e kayıt oluyorsunuz ve Youtube videolarınıza reklam koymaya başlıyorsunuz. Daha sonra reklamlarınıza tıklandıkça hesabınıza para geçiyor.

Ptc(paid to click) siteleri ile para kazan:
Ptc siteleri yani Türkçe adıyla tıklama başına kazan. Bazı ptc siteleri vardır. Bu siteler başkalarından aldıkları reklamları tıklamanız için size para ödüyor.Tıklama, yani reklam izlemeniz başına yaklaşık 0.01$ alırsınız.Burada önemli olan güvenli sitelere üye olmanız ve alt üyelerinizin çok olması.Çünkü bu sitelerde alt üyelerin tıklamalarından da kazanıyorsunuz.Ben alt üye kısaca ref. bulamam diyenler için rented ref. sistemi geliştirilmiş.Bu sistemde belli bi ücret için siteden ref. Kiralıyorsunuz ve tıklamalarından pay alıyorsunuz.

Pts ( paid to signup): Bu sitelerde ptc siteleri mantığındadır. Yalnız bu sefer reklama tıklamak yerine sitede çıkan teklifleri tamamlıyoruz. Mesela bir siteye üye olmak gibi falan.

Ptsu ( paid to surfing): Bu sistemde genelde sitelerin programlarını kurarsınız ve program sizin adınıza internette surf yapar bunu karşılığında sitede kredi kazanırsınız.

Resim yükle para kazan: Bazı sitelere resim yüklediğinizde bu resimleri insanlar ne kadar tıklarsa site size o kadar para verir. Geniş resim, wallpaper ve adult resim arşivi olanlar için tavsiye edilebilecek bir yol. Genelde 1000 gösterime 3-4$ falan verirler.

Satış ortaklığı ile para kazan: Min. Zamanda en çok kazandıran yollardan biri bu sanırım ve en çokta zor olanı budur. Bu yolda bir sitein ürünlerini satmanız karşılığında size komisyon verirler. Satış işinde iyi olanlar için iyi bir seçim olabilirler.

Link kısaltarak para kazan: Bazı link kısaltma siteleri linklerinizi kısaltıp ziyatetçi çektikçe size para öderler.Çünkü yönlendirme sayfasına reklamlarını koyarlar ve burdan kazandıklarının bir kısmını sizle paylaşırlar.

Sanırım aklıma gelenler bu kadar.Başka yollar bulursam veya aklıma gelirse bir sonraki yazılarımızda sizinle paylaşırız.

Ayrıca yazılarımıza yorum yapıp fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim J

0 yorum :

Yorum Gönder